Hjælpearbejde på børnehjem blev starten på Una LIVING

Børnehjem i Nepal

Iværksætter og ejer af Una LIVING, Mathias Smedemark Kristiansen’s far var i februar og marts måned på 6 ugers frivilligt hjælpearbejde på børnehjem i Pokhara i Nepal. Ved hjemkomst til Danmark i starten af april medbragte han et uld kugletæppe og flere bordskånere i flotte farver med hjem som gaver til familien, hvilket gav ideen til opstart af virksomheden Una LIVING.

Farens netværk fra børnehjemmet til at finde mulige leverandører. Kort tid efter var Mathias på vej til Nepal i søgen efter den rigtige leverandør.

For Una LIVING er det afgørende at vi kunne have tillid til leverandøren, som kan producere produkterne i 100% uld i den bedste kvalitet. Imens at der er fokus på at arbejderne har et godt arbejdsmiljø og hjælper de lokale arbejdere. Nepal er et af de mest fattige lande i verden, så er det vigtigt for Una LIVING at vi kan støtte arbejderne og Nepal. Leverandøren som passede Una LIVING’s behov blev en leverandør i hovedstaden Kathmandu. Kugletæpperne og bordskånerne fra denne leverandør anvender New Zealansk uld, hvilket sikre en enestående holdbarhed og den bedste kvalitet.

Una LIVING kan med denne kvalitet tilbyde kunder 3 års garanti, hvilket ingen andre danske leverandører af kugletæpper kan give. Ud over dette har Una LIVING meget konkurrencedygtige priser, gratis fragt og en fantastisk kundeservice med dag-til-dag levering, gør Una LIVING unik på markedet.

Navnet Una LIVING, kommer fra det nepalesiske ord for uld, som hedder una. Navnet er med vilje valgt, så det kan bruges internationalt. Derved kan de farverige produkter også give farve til Europæiske lande.

Una LIVING drives af Mathias Smedemark Kristiansen som har en passion for at skabe produkter, som er til at betale og giver farver til livet. Det er meget tilfredsstillende og en god drivkraft at Una LIVING er med til at skabe arbejde til en del kvinder i Nepal.

Artikel i Jyllands Posten om farens hjælpearbejde på et børnehjem kan findes ved at klikke her:

Kugletæpper og bordskånere kan findes her!