OM UNA LIVING

Vores historie tog sin begyndelse i 2011, hvor vi på en rygsækrejse gennem Asien fik øjnene op for de flotte kugletæpper. I 2014 – efter frivilligt arbejde på et børnehjem i Pokhara, Nepal – blev Una Living endeligt realiseret.

Kugletæpper af god kvalitet til en fornuftig pris

Den grundlæggende idé og vision var at sælge kugletæpper af god kvalitet til en fornuftig pris. Og efter en granskning af det danske marked, stod det klart, at vi kunne gøre netop det – og gøre det bedre end de eksisterende forhandlere.

Ved at undgå dyre mellemled, kan vi tilbyde kugletæpper til en lav og god pris – og derfor blev denne webshop etableret.

For os er det vigtigt at tilbyde kvalitetsprodukter til en rimelig pris – uden at gå på kompromis med bæredygtighed eller arbejdsmiljøet for de ansatte i Nepal.

Når du køber tæpper hos Una Living, er du med til at støtte vilkårene for mange mennesker i Nepal. Nepal er et fattigt udviklingsland, og det har været altafgørende for os at finde en leverandør, som lever op til vores krav til arbejdsmiljøet for de ansatte. Du kan derfor være sikker på, at dit bidrag går til mennesker, som har de rigtige værdier og som arbejder på at sikre bedre vilkår for de ansatte.

Kugletæpperne, som vi kender dem, er blevet lavet af nepalesiske mænd og kvinder i mange år. De kreerer de flotte og inspirerende tæpper, som kommer i et utal af farvekombinationer.

Una betyder uld på nepalesisk

Da vi skulle finde navnet til vores firma, var det vigtigt for os at anerkende og ære tæppernes nepalesiske oprindelse, og vi valgte derfor navnet Una Living, da ’una’ betyder uld på nepalesisk.

De nepalesiske kvinder, der producerer kugletæpperne til Una Living, er sikrede en indkomst, så de kan give deres børn en uddannelse.

Mød fire af de dygtige kvinder bag kugletæpperne

Vores kugletæpper og filtprodukter bliver hovedsageligt fremstillet af kvinder. Kvinderne sidder oftest sammen i små grupper og enten filter eller syer tæpperne sammen. Fremstillingsmetoden giver dem også mulighed for at arbejde hjemme, så de samtidig kan passe og være sammen med deres børn.

Tara Sahi

Sita Chettri

Mina Magar

Bimala Lama

VIRKSOMHEDEN KORT
Hjemmesiden unaliving.dk drives af:
Una Living – CVR nr. 37642258
Adresse: Sønder Allé 25A, 8000 Aarhus C
Lager: Herning
Stifter: Mathias Smedemark Kristiansen

Copyright
© Una Living – All right reserved. Alle tekster, billeder, grafik, animeret data og videoer på Una Living’s hjemmeside er underlagt copyright og andre love, hvor intellektuel ejendomsret er beskyttet. Brug af elektroniske eller andre publikationer fra denne hjemmeside er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse.