Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Una Living som ejes og drives af ND Design ApS. ND Design ApS vil i det efterfølgende betegnes som Una Living. 

Generelle oplysninger

Una Living

Ved Skoven 16 C

8541 Skødstrup

CVR nr.: 37642258

Telefon: + 45 60 53 21 05

Email: [email protected]

Etableringsår: 2014

Priser

Hos Una Living er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. 

Betaling

Una Living modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Una Living benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.  

Levering

Una Living tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl. 12 samme dag på hverdage, ordrer herefter sendes næstfølgende hverdag, hvis ikke andet er anført på produktvisningen. 

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 45 DKK ved køb under 500 DKK. Der er fri fragt ved køb over 500 DKK. Pakken vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen eller ved den valgte pakkeshop.

Din pakke sendes med GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads til flere pakker på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da GLS’ kundeservice.

Der leveres pakker alle hverdage hos GLS. Levering til pakkeshop leveres også lørdage. Din ordre vil blive leveret 1-2 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Vedligeholdelse af tæpper

Vores kugletæpper er meget holdbare, og du kan få glæde af dit kugletæppe i mange år, hvis du følger vores simple vedligeholdelsesråd.

  1. Hold tæppet væk fra våde områder.
  2. Betræd ikke tæppet med fodtøj.
  3. Brug kun tæppet indendørs.
  4. Vask ikke tæppet.
  5. Rengør dit tæppe ved at bruge du en støvsuger. Vi anbefaler, at du ikke bruger børsten og ikke ryster tæppet.
  6. Hvis du spilder væske på dit tæppe, skal dette duppes tørt med køkkenrulle eller lignende. Større og mere genstridige platter bør overlades til professionelle renserier.

Se mere om vedligeholdelse af kugletæpper her

Garanti og Reklamationsret

Una Living garanterer, at det leverede produkt er fri for materialedefekter og fragtskader. Vi reparerer eller udskifter produktet, hvis der skulle forekomme materialedefekter eller fragtskader, såfremt de oplyste anbefalinger er overholdt.

Una Living er erstatningspligtig, hvis der skulle opstå problemer med tæppet inden for 3 år, såfremt disse problemer kan henføres til materialedefekter eller fejl ved det oprindelige, leverede produkt. Skulle denne situation, mod forventning, opstå, bedes du med billeder og beskrivelser dokumentere, at tæppet ikke lever op til det garanterede.

Una Living fraskriver sig ansvar, hvis tæppet eller varerne ikke er blevet behandlet på forsvarlig vis. Garantien omfatter således ikke skader eller slitage som følge af unormal brug af tæppet, og skader eller defekter dækkes ikke, hvis produktet er plettet eller har andre selvforskyldte skader.

Garantien kan ikke overføres til en tredjepart, og købet skal verificeres med korrekte købsdata.

I det øjeblik varerne kommer i købers besiddelse, overgår risikoen for at de bestilte varer beskadiges på grund af hændelige forhold til køber.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Una Living

Ved Skoven 16 C

8541 Skødstrup

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

Returvarer

Una Living yder – jf. Forbrugeraftaleloven  – 14 dages fuld retur-og fortrydelsesret på alle varer, og som kunde har du derfor 14 dage til at sende varen retur.

Fortrydelsesretten gælder også, hvis varen er brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er taget i brug, og der er sket en forringelse af varens salgsværdi, vil den forringede værdi blive trukket fra returbeløbet. Denne værdi vurderes ud fra, hvad varen kan videresælges for til en anden forbruger.

Returnering er gratis ved køb af kugletæpper i Danmark. Uden for Danmark dækker køber selv returneringsomkostningerne.

Læs mere om returnering af varer her.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Una Living. Her kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]