HANDELSBETINGELSER

Moms
Alle priserne på hjemmesiden er inklusiv moms og andre afgifter.

Levering
Vi yder gratis levering ved køb på over 500 DKK . Ved køb for under 500 DKK er fragtomkostningerne 55 kr.

Vi leverer inden for 1-2 hverdage, og hvis du bestiller dine varer inden kl. 16, sender vi samme dag med GLS. Du modtager pakken den førstkommende hverdag og senest to dage efter bestilling. Har du ikke modtaget din pakke inden for to hverdage, bedes du kontakte os, så vi kan spore pakken.

Alle varer leveres så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Returvarer
Una Living yder – jf. Forbrugeraftaleloven  – 14 dages fuld retur-og fortrydelsesret på alle varer, og som kunde har du derfor 14 dage til at sende varen retur.

Fortrydelsesretten gælder også, hvis varen er brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er taget i brug, og der er sket en forringelse af varens salgsværdi, vil den forringede værdi blive trukket fra returbeløbet. Denne værdi vurderes ud fra, hvad varen kan videresælges for til en anden forbruger.

Returnering er gratis ved køb af kugletæpper i Danmark. Uden for Danmark dækker køber selv returneringsomkostningerne.

Ønsker du at returnere en vare, skal du blot sende os en mail på [email protected] og oplyse dit navn og ordrenummer. Herefter vil du modtage et GLS-returlabel, som du skal sætte på din pakke. Du kan nu aflevere pakken i alle GLS-pakkeshops i Danmark.
Find din
nærmeste GLS pakkeshop.

Der går normalt mellem 3-5 dage, fra du har afleveret pakken i en GLS pakkeshop, til vi modtager pakken. Vi refunderer herefter beløbet, hvilket kan tage op til 7 bankdage.

Læs mere om returnering af varer her.

Ønsker du selv at stå for returneringen af din vare eller sender du fra udlandet, skal du sende den til følgende adresse:

Alpi Logistik A/S
Fastrupdalen 2-6
7400 HERNING
Att.: ND Design
Danmark

Refusion

Så længe købet er sket gennem QuickPay, refunderer vi det fulde beløb automatisk, når vi modtager din pakke.

Har du betalt din ordre via PayPal eller direkte bankoverførsel, bedes du sende en mail med dit konto- og registreringsnummer, så vi kan overføre det fulde beløb til din konto.

Som udgangspunkt refunderer vi det fulde beløb. Vi forbeholder os dog retten til reducere dette beløb, hvis produktets stand er forringet.

Vedligeholdelse af tæpper
Vores kugletæpper er meget holdbare, og du kan få glæde af dit kugletæppe i mange, mange år, hvis du følger vores simple vedligeholdelsesråd.

  1. Hold tæppet væk fra våde områder.
  2. Betræd ikke tæppet med fodtøj.
  3. Brug kun tæppet indendørs.
  4. Vask ikke tæppet.
  5. Rengør dit tæppe ved at bruge du en støvsuger, anbefaler vi, at du ikke bruger børsten og ikke ryster tæppet.
  6. Hvis du spilde væske på dit tæppe, skal dette duppes tørt med køkkenrulle eller lignende. Større og mere genstridige platter bør overlades til professionelle renserier.

Se mere om vedligeholdelse af kugletæpper her

Garanti og reklamation

Una Living garanterer, at det leverede produkt er fri for materialedefekter og fragtskader. Vi reparerer eller udskifter produktet, hvis der skulle forekomme materialedefekter eller fragtskader, såfremt de oplyste anbefalinger er overholdt.

Una Living er erstatningspligtig, hvis der skulle opstå problemer med tæppet inden for 3 år, såfremt disse problemer kan henføres til materialedefekter eller fejl ved det oprindelige, leverede produkt. Skulle denne situation, mod forventning, opstå, bedes du med billeder og beskrivelser dokumentere, at tæppet ikke lever op til det garanterede.

Una Living fraskriver sig ansvar, hvis tæppet eller varerne ikke er blevet behandlet på forsvarlig vis. Garantien omfatter således ikke skader eller slitage som følge af unormal brug af tæppet, og skader eller defekter dækkes ikke, hvis produktet er plettet eller har andre selvforskyldte skader.

Garantien kan ikke overføres til en tredjepart, og købet skal verificeres med korrekte købsdata.

I det øjeblik varerne kommer i købers besiddelse, overgår risikoen for at de bestilte varer beskadiges på grund af hændelige forhold til køber.

Klager og uoverensstemmelser skal ifølge forbrugerklagelovens § 5, jf. § 45, stk. 2, ske på http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Andet
Handel på www.unaliving.dk foregår på dansk.

Vi anvender Trustpilot til at følge op på vores kundeservice.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Virksomhedsoplysninger
Una Living
Sønder Allé 25A
8000 Aarhus C
Lager: Herning
CVR nr.: 37642258
Etableringsårs: 2014