VORES KVALITET BETYDER ALT

Hos Una Living går vi op i kvalitet, og vi besøger ofte vores leverandør i Nepal for at sikre, at kvaliteten, produktionsmetoderne og arbejdsforholdene lever op til vores standarder.

Vi er sikre på vores kvalitet

Vores tæpper er derfor også lavet af de bedste materialer – nemlig New Zealandsk merinould og stærk nylontråd. Du kan læse mere om ulden lige her.

3 års garanti på alle kugletæpper
Det er vigtigt for os, at vi kan levere den bedste kvalitet på markedet og vi giver derfor 3 års garanti på alle vores kugletæpper. Kugletæpperne bliver lavet af nepalesiske kvinder under gode arbejdsforhold og disse har mange års erfaring.

Kugletæpperne bliver syet, så trådene er usynlige på begge sider af tæppet.

Gratis returnering
Vi stræber efter at levere produkter af allerbedste kvalitet – men samtidig til en god pris. Derfor lægger vi al vores energi i vores webshop og sælger udelukkende vores produkter online, så vi kan mindske alle de unødvendige omkostninger der følger med en fysisk butik.

Hos Una Living kan du nemt og hurtigt returnere dine varer, hvis tæppet mod forventning ikke skulle leve op til dine ønsker. Vi tilbyder nemlig gratis returnering og 3 års garanti på alle vores varer. Det er vores måde at vise, at vores kvalitet er i top, og at du trygt kan handle hos os.

Rengøring af kugletæpper
Uld er et meget holdbart tekstil, og tæpperne holder uden problemer til almindelig, daglig slitage. Du kan derfor sagtens støvsuge dit tæppe uden børste, men vi anbefaler, at du i stedet ryster dit tæppe fri for støv og snavs.
Tæpperne tåler ikke væske, og du bør derfor ikke placere dit tæppe steder, hvor det risikerer at blive vådt. Skulle uheldet ske, skal væsken presses ud af tæppet så hurtigt som muligt.

Læs vores blogindlæg om rengøring af kugletæpper for mere information.

Processen
Vi samarbejder med en leverandør i Nepal, som har mange års ekspertise og erfaring med uldprodukter, og især uldkugler. De ansatte er hovedsageligt kvinder, som fremstiller tæpperne under gode arbejdsforhold og tjener en god løn.

At fremstille et kugletæppe er en lang proces, som består af mange forskellige faser. Først bliver ulden filtet, og herefter bliver den farvet med farver, som er fri for allergener, gift- og azo-stoffer.

Så gøres ulden våd med sæbevand og rulles og formes til kugler. Når kuglerne har den rette form skylles de i koldt vand og lægges til tørre i solen. Når kuglerne er helt tørre, er de klar til at blive syet sammen.

Processen er vanskelig, og det er meget vigtigt at alle faser udføres meget præcist og korrekt. Der lægges derfor utrolig meget arbejdstid i hvert enkelt håndlavede kugletæppe.