Kvalitet betyder alt

Hos Una Living kommer kvaliteten i første række. Derfor bruger vi kun merinould i bedste kvalitet, ligesom vi også sørger for at være i løbende kontakt med vores leverandør i Nepal for at sikre, at kvaliteten, produktionsmetoderne og de ansattes arbejdsforhold lever op til vores høje standarder.

Kvalitet der både kan ses og mærkes

Una Livings produkter er lavet af de bedste materialer på markedet. Det gælder både vores merinould, der kommer fra New Zealandske får og anses for at være blandt verdens fineste og bedste uld. Du kan læse mere om uldens kvaliteter her.

Derudover bruger vi en helt særlig 2mm nylontråd til at sy uldkuglerne sammen og samle tæpperne. De velvalgte materialer er med til at sikre et slidstærkt og langtidsholdbart produkt i en høj kvalitet, der både kan ses og mærkes.

kvinde i nepal laver bordskåne ud af filtkugler

3 års garanti

Når du køber et kugletæppe hos Una Living, er du altid sikker på markedets bedste kvalitet. Derfor lover vi 3 års garanti, hvilket er 1 år mere end vores danske konkurrenter. Læs mere om vores 3 års garanti her.

Den uld, vi bruger til tæpperne, er et særligt holdbart tekstil, og tæpperne kan derfor uden problemer holde til almindelig, daglig slitage i mange år frem. Den daglige rengøring kan klares med almindelig støvsugning. Vores produkter tåler ikke væske, så undgå at placere tæpperne i områder, hvor de risikerer at blive våde. Skulle uheldet ske, skal væsken presses ud af ulden hurtigst muligt – men nænsomt, så du undgår at lægge for meget pres på trådene. Du kan læse mere om, hvordan du bedst vedligeholder dit kugletæppe her.

wool ready to be dyed

Gratis returnering

Vi stræber efter at levere produkter af allerbedste kvalitet – men samtidig til en god pris. Derfor lægger vi al vores energi i vores webshop og sælger udelukkende vores produkter online, så vi kan mindske alle de unødvendige omkostninger der følger med en fysisk butik.

Hos Una Living kan du nemt og hurtigt returnere dine varer, hvis tæppet mod forventning ikke skulle leve op til dine ønsker. Vi tilbyder nemlig gratis returnering på alle vores tæpper. Det er vores måde at vise, at vores kvalitet er i top, og at du trygt kan handle hos os.

Hvordan vi fremstiller vores kugletæpper

Der foregår en helt særlig og kontrolleret proces, når vi forvandler den rene, hvide merinould til farverige kugletæpper.

Vores leverandør i Nepal har mange års erfaring og ekspertise i uldprodukter – og især uldkugler. I produktionen har vi ansat en række dygtige nepalesiske mænd og kvinder, som fremstiller tæpperne under gode løn- og arbejdsforhold.

At fremstille et kugletæppe er en lang proces, og kan inddeles i 5 steps.

uld på fabrikken

Step 1

Rå-ulden importeres fra New Zealand og ankommer til produktionen i Nepal.

kvinder i nepal der laver tæpper

Step 2

Herefter bliver den filtet og farvet med en særlig farveblanding, der er fri for allergener, gift- og azo-stoffer.

uld kugler der ligger til tøring

Step 3

Inden ulden kan rulles til kugler, skal den gøres våd med sæbevand, der også fjerner eventuel overskudsfarve.

kvinder der sidder og syer uldkugler sammen

Step 4

Herefter bliver den rullet til små fine uldkugler, som vi skyller i koldt vand, inden vi lægger dem til tørre i solen, så de kan blive klar til syning.

kvinder der sikker og laver et multifarvet tæppe

Step 5

Når uldkuglerne er helt tørre, er de klar til at blive syet sammen i smukke farverige designs.

Når tæpperne er færdige, sørger vi for altid at kvalitetssikre hvert enkelt tæppe, inden det gøres klar til forsendelse.