Design dit eget kugletæppe

Med vores smarte ‘design selv’-funktion har vi gjort det nemt for dig at designe dit eget unikke kugletæppe. Vælg mønster, farver og størrelse, og så er du i gang!

Bestil vores farveprøvekatalog

Er du i tvivl dit farvevalg på uldkuglerne? Bestil vores farveprøvekatalog, hvor du kan blive meget klogere på vores store udvalg af smukke farver, og se hvad der matcher bedst til dit hjem og din unikke indretning. Du bestiller kataloget ved at klikke her.

farvekatalog på alle filtkugler til design selv af kugletæppe

Information om levering

Vi har løbende korrespondance med fabrikken i Nepal, og derfor vil ‘design selv’-tæpper løbende blive sat i produktion. Alt efter størrelse og travlhed tager det mellem 3 og 6 uger før tæppet leveres.

Du får altid gratis fragt på alle tæpper bestilt hos Una Living. Så snart vi har modtaget og pakket din bestilling til levering, vil du modtage en mail. Beløbet vil blive trukket på din konto efter nogle dage fra bestillingstidspunktet. 

Der gøres opmærksom på, at der ikke er 14 dages returret på speciallavet kugletæpper. Dog er du er altid velkommen til at kontakte os, hvis dit design selv tæppe ikke lever op til dine forventninger. 

God fornøjelse med design selv! 

Start med at designe dit eget kugletæppe

1. Vælg mønster