Tilbud på kugletæpper

Kugletæpper på tilbud hos una living

Her hos Una LIVING, lægger vi meget vægt på kvalitet og gode priser. Vores tæpper kommer direkte fra Nepal og der er ingen mellemmand. Derfor kan vi presse prisen og sælge kugletæpperne til en fair pris. I Nepal er det kvinder der laver tæpperne, som alle har børn der skal passes. Vi sørger for at de kan arbejde, når det passer dem bedst og til en fair løn. Disse kvinder ville ellers have været arbejdsløse i u-landet Nepal, da det hovedsageligt er mænd der arbejder, mens kvinderne passer børn.

Hos Una LIVING vil vi en gang i mellem have tilbud på kugletæpper og andre af vores filt produkter, når vi har noget at fejre. Vi vil forsøge at give at gode tilbud som muligt, uden at gå på kompromis.

Du kan se vores kugletæpper her

Gode tilbud på tæpper

Lige nu har vi gode tilbud på modellerne lion og fox. Disse kugletæpper kan fås fra kun 597kr. Samt er også muligt at få 50% rabat på andre filt produkter ved et køb af det kugletæppe, også selvom tæppet er på tilbud. Andre filt produkter er lavet af samme materiale og kvalitet som kugletæpperne. De er selvfølgelig også håndlavet.

Det skal dog pointeres at ved nogle af de rigtigt gode tilbud, så er gratis returnering ikke gældende. Returneringen vil i stedet koste 55,-.

Der vil altid være gratis levering, 14 dages returret og hele 3 års garanti på alle kugletæpper vi vil have på tilbud.

kugletæppe i stuen til en billig deal pris
Peacock kugletæppet i stuen hos en kunde

Dine køb påvirker Nepal

Vi er utroligt glade hver gang vi kan hjælpe Nepal med at udvikle sig, selvom at Una LIVING’s påvirkning kun er meget lokal. Hvert køb er med til at forbedre levestandarden for kvinderne, der lavet disse fantastiske kugletæpper.

Vi vil løbende lave blogindlæg om udviklingen i Nepal, både nationalt og lokalt.

Følg os på Facebook og bliv opdateret på diverse tilbud, konkurrencer og blogindlæg